Termeni si conditii

Utilizarea, vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site (www.instrumente-einschenk.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest site este proprietatea Gundel Einschenk PFA (Sediu social:500019- Brasov, Str. Nicolae Balcescu 50, jud. Brasov, CIF:RO19242234, O.R.C.: F8/186/1995, Cont bancar: IBAN RO32RNCB0059008552820001 deschis la BCR Ag. Titulescu) din Brasov. Telefon: 0268-474595, email: instrumente@einschenk.ro, 

Gundel Einschenk PFA isi asuma dreptul de a modifica structura si continutul acestui site precum si ale acestor termeni si conditii de utilizare fara o notificare prealabila sau o alta avertizare.

Continutul acestui site www.instrumente-einschenk.ro (incluzand textele, imaginile, graficele, simbolurile, elementele de design, logo, baza de date, programele, scripturile utilizate precum si toate fisierele aflate in continutul acestui domeniu) este proprietatea Gundel Einschenk PFA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Gundel Einschenk PFA a oricarui element enumerat mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea unor incalcari de drepturi de autor in legatura cu acest site va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe adresa instrumente@einschenk.ro

Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unei erori sau defectiuni tehnice aparute in software-ul sau serverul pe care ruleaza acest site. Datele, specificatiile produselor precum si preturile sunt verificate si se incearca pastrarea acuratetii lor, totusi uneori pot aparea nepunctualitati datorita greselilor de operare. Operatorul siteului isi declina raspunderea pentru eventualele situatii cauzate de aceste greseli. In consecinta momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare se considera momentul in care clientului i se confirma telefonic sau pe email in caz de imposibilitate de contactare telefonica repetata pretul final si termenul de livrare ale produselor. 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in produsele livrate sau pot diferi in culoare si aspect de acestea.

Preturile afisate la produse includ TVA, si peste care nu se percep alte taxe. Costul transportului este adaugat automat la comanda efectuara online. Costul transportului este gratuit pentru comenzile cu valoare peste 400 RON sau 25 RON (TVA inclus) pentru comenzile cu valoare mai mica, oriunde pe teriroriul Romaniei si se efectueaza prin Fan Curier, posta sau firma de livrare aleasa de client.

MODALITATI DE PLATA

1.Cu numerar sau prin card bancar în magazin la ridicarea produselor direct din magazin

2.In avans, prin banca cu OP (ordin de plata), in contul nostru. Plata in avans se face doar în baza facturii proforme primite pe e-mail. Prin trimiterea facturii proforma confirmam comanda. Livrarea produselor se va face după ce primim confirmarea plăţii de către bancă. Taxa de transport este 25 lei. Coletele ce depăşesc 400 Ron beneficiază de transport gratuit!

3.Plata ramburs la curier. In momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator. Suma maxima este 5000 lei.

4.Plata online cu cardul bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Comanda minima este 100 lei. Taxa de transport este 25 lei. Coletele ce depăşesc 400 Ron beneficiază de transport gratuit!

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul Fan Courier numai pe teritoriul Romaniei, la adresa mentionata in formularul de comanda online sau comunicata telefonic/mail. In cazul in care clientul prefera o firma diferita de livrare, taxa de transport se va calcula individual in conformitate cu preturile stabilite de firma aleasa.

TAXA DE TRANSPORT:

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 400 lei, pentru adresele care se afla in aria de acoperire a Fan Courier si care nu sunt mai grele de 10 kg.

Taxa de transport este 25 lei pentru comenzile platite in avans prin OP sau online cu card si care nu depasesc 10 kg. 

In cazul in care clientul alege modalitatea de plata prin ramburs, el/ea va suporta atat taxa de transpot cat si taxa de ramburs.

Promotiile afisate pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. Gundel Einschenk PFA nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate in oferta. Gundel Einschenk PFA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care produsul comandat numai figureaza in oferta furnizorului sau este indisponibil pentru o perioada nedeterminata. In acest caz clientului se returneaza eventualul avans platit.

Produsele comandate si livrate catre client pot fi returnate doar daca se incadreaza in conditiile de garantie si doar in limita legislatiei aferente in vigoare. 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale importatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator/importator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre Gundel Einschenk PFA. In cazul certificatelor de garantie emise de producator, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul certificatelor de garantie emise de Gundel Einschenk PFA, produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate la magazin. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa instrumente@einschenk.ro Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitatea furnizorului, deteriorarea produsului sau alt eveniment), comanda se va anula si se va incerca anuntarea Clientului in cel mai scurt timp posibil.
Termenul de livrare uzual al produselor comandate prin internet este de 1-14 zile. In cazul unor conditii de logistica si/sau aprovizionare care nu permit livrarea in termenul de livrare obisnuit Gundel Einschenk PFA isi asuma dreptul de a extinde acest timp de livrare. In aceste cazuri se incearca anuntarea rapida a clientului si gasirea unui nou termen sau modificarea/anularea comenzii. 

Returul produselor cumparate online

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in 14 zile suportand costurile de returnare.  Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare.

Daca produsul returnat prezinta zgarieturi, lipsa accesori, lipsa folie de protectie, detrioare ambalaj original, Gundel Einschenk PFA isi rezerva dreptul de a retine o parte din bani de 20 % din valoarea produsului, pentru a aduce produsul in starea initiala, sau pentru a-l revinde ulterior la un pret mai mic datorita faptului ca acest produs a fost un retur, iar clientul urmator trebuie sa stie ca produsul a fost returnat si resigilat.

Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul.

In cazul returnarii produsele livrate gratuit de catre Gundel Einschenk PFA, clientul este obligat sa suporte cheltuielile returnare. Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate de Gundel Einschenk PFA.

Gundel Einschenk PFA isi asuma costul transportului porduselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune in maxim 48 ore.

Nu se pot returna produse sensibil igienic cumpărate în magazin, cum ar fi: muștiucuri, ancii, căști in-ear, fluierași, ocarine, naiuri, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodica), camertoane și alte produse asemănătoare. Dacă aceste produse sunt cumpărate online se pot returna și dacă au fost folosite se vor deduce din nota de credit costurile pentru curățarea, dezinfectarea și eventual prelucrarea acestora (în caz că prezintă zgârieturi, urme vizibile de folosință, etc.).

Nu se acceptă returnarea pentru produsele care au fost confecționate/comandate după specificațiile prezentate de consumator, sau produse pentru care clientul și-a dat acordul scris ca nu se pot returna.

Unele produse din oferta noastră nu beneficiază de politica de retur în 14 zile. În acest sens, pentru acest tip de produs, clientul va fi contactat telefonic sau în scris despre acest lucru. În cazul în care clientul acceptă acest lucru, va plăti un avans de 50% din contravaloarea produsului și își va exprima în scris faptul că a fost informat de către Gundel Einschenk PFA că acest produs nu beneficiază de politica de retur în 14 zile. Produsul menționat în acest paragraf, beneficiază de garanție conform condițiilor menționate pe website.


Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.instrumente-einschenk.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare. Datele personale ale utilizatorilor site-ului sunt folosite numai pentru confirmarea comenzilor, intocmirea documentelor legate de comenzi sau trimiterea unor promotii. Gundel Einschenk PFA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand datele personale ale utilizatorilor si clientilor lui. Gundel Einschenk PFA nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale software-ului si nu raspunde de bresele de securitate ale serverelor companiilor care gazduiesc www.instrumente-einschenk.ro 

Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Gundel Einschenk PFA. In cazul unor eventuale conflicte intre Gundel Einschenk PFA si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea. acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.