Cookies

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul. NU includem reclamă sau anunțuri de la terțe părți și NU oferim funcții de rețele sociale. Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă. Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs. Acest site utilizează doar cookie-uri strict necesare. Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: instrumente-einschenk.ro.

COOKIE-URILE NECESARE

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri. Dacă nu accepți această grupă de cookies va trebui să părăsești siteul.

Cookie-urile necesare sunt folosite deoarece site-ul este construit pe baza unui sistem CMS, care folosește aceste cookie-uri implicit fără posibilitatea de deactivare.

Sunt create pe dispozitivul dvs. 2 cookieuri și anume:

PHPSISID, care stochează o valoare necesară identificării unei înregistrări de tip “frontend user” în momentul în care vă logați la secțiuni cu acces restricționat ale site-ului

Declaraţie cookie a fost actualizată ultima oară în data de 18.03.2019

GDPR

Confidențialitatea ta este importantă pentru noi. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să-ți explice ce date culegem, de ce le culegem și modul în care folosim, dezvăluim, transferăm și stocăm datele tale.


1. Identitatea: PFA. EINSCHENK GUNDEL 

Str. N. Balcescu 50
Braşov 500019
România
Phone: +40-(0)268-474595
E-mail: instrumente@einschenk.ro
Clienții noștri pot trimite întrebări în legătură cu protecția datelor, confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal pe adresa de mail instrumente@einschenk.ro

Dacă ai întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne poți contacta utilizând informațiile de mai jos.


2. Ce informații colectăm?
Dacă alegi să ne contactezi folosind formularul de contact disponibil pe site, vor fi procesate date personale, care sunt, în principal, datele de identificare:
1. Nume şi prenume
2. Număr de telefon
3. Adresa de e-mail
4. Adresa (stradă, număr, oraș, județ, țară)


3. Pentru ce folosim informațiile tale?

Orice informație pe care o colectăm de la tine poate fi utilizată pentru unul sau mai multe din următoarele scopuri:

 

3.1. Pentru a stabili un canal principal de comunicare cu tine (adresa de e-mail, telefon, adresă, nume, prenume);

3.2. Realizarea de studii de piață și de statistici;

3.3.Pentru a te identifica ca parte contractantă;

3.4. Pentru a-ți procesa comenzile și cererile tale;

3.5. Pentru a-ți confirma detalii legate de comenzi și livrarea produselor.

Datele nu vor putea fi utilizate în alte scopuri decât cele menționate mai sus și nici nu pot fi transmise terților cu excepția situației în care există o suspiciune întemeiată de abuz asupra datelor.

Exclusiv în scopul livrării produselor, informațiile tale sunt transmise firmelor de curierat partenere.

Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea de e-mailuri viitoare, poți trimite un e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa de e-mail  instrumente@einschenk.ro.


4. Baza legală

4.1. Regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR)

Prelucrarea datelor tale se face fie pe baza consimțământului tău, fie în cazul în care prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care ești parte sau pentru a lua măsuri la solicitarea ta înainte de a încheia un contract, cf. GDPR art. 6 (1) (a) - (b).

Poți oricând să-ți retragi consimțământul privind prelucrarea datelor personale, contactându-ne utilizând informațiile de contact de la Art. 1

Pentru a încheia un contract cu PFA Einschenk Gundel, în vederea beneficierii de serviciile oferite, trebuie să ne furnizezi datele personale necesare. 


5.Cum protejăm informațiile tale?

Datele tale sunt stocate în baze de date localizate pe servere din diferite centre de date. Accesul la bazele de date se face doar prin interfețe securizate cu username și parolă.

Doar angajatii noștri și cei ai subcontractantului S.C. CUBUS ARTS S.R.L.- care ne oferă servicii de găzduire- au acces la datele stocate. S.C. CUBUS ARTS S.R.L. implementează măsuri tehnice, fizice și organizaționale pentru a menține securitatea datelor tale personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, modificării, utilizării neautorizate, modificărilor neautorizate, divulgării sau accesului și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

5.2. Integritate

Pentru a asigura integritatea, toate transmisiile de date sunt criptate pentru a se alinia cu cele mai bune practici pentru protejarea confidențialității și a integrității datelor. Utilizăm tehnologia  Secure Socket Layer (SSL) pentru a transmite comunicațiile dintre tine și aplicație.

Pentru datele în tranzit, serviciul utilizează protocoale de transport standard pentru industrie atât între dispozitive și centrele de date cât și în interiorul centrelor de date.

5.3. Confidențialitate

Toți membrii personalului sunt supuși unei confidențialități depline, iar subcontractanții și subprocesorii trebuie să semneze un acord de confidențialitate, în cazul în care confidențialitatea totală nu face parte din principala înțelegere dintre părți.

Ori de câte ori datele personale sunt accesate de personal autorizat, accesul este posibil numai printr-o conexiune criptată.

5.4. Transparenţă

PFA Einschenk Gundel  te va informa în permanență despre modificările aduse proceselor pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor, inclusiv practicile și politicile. Poți cere oricând informații despre locul și modul în care datele sunt stocate, securizate și utilizate.

5.5. Abilitatea de a interveni

PFA Einschenk Gundel permite ca în orice moment să ai dreptul și libertatea de a opta pentru ștergerea totală a datelor cu caracter personal din baza de date a PFA Einschenk Gundel prin trimiterea unui e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa instrumente@einschenk.ro. Optarea pentru ștergerea datelor va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior opțiunii de ștergere a datelor rămâne în continuare valabilă. 

5.7. Monitorizarea

S.C. CUBUS ARTS S.R.L. utilizează rapoarte și notificări de securitate pentru a monitoriza tentative de acces sau utilizare frauduloasă și pentru a identifica și contracara în mod proactiv potențialele amenințări. Operațiile administrative, inclusiv accesul la sistem, sunt înregistrate pentru a furniza un istoric al acțiunilor dacă se fac modificări neautorizate sau accidentale.

Performanța și disponibilitatea sistemului sunt monitorizate de serviciile de monitorizare dedicate.

5.8. Notificarea privind încălcarea datelor cu caracter personal

În cazul în care datele tale sunt compromise, PFA Einschenk Gundel îți va notifica ție și autorității (autorităților) de supraveghere competente în decurs de 72 de ore prin e-mail informații despre amploarea încălcării, datele afectate, orice impact asupra serviciului și a planului de acțiune PFA Einschenk Gundel cu măsuri pentru a asigura datele și pentru a limita orice posibil efect negativ asupra persoanelor vizate.

"Încălcarea datelor cu caracter personal" înseamnă o încălcare a securității care duce la distrugerea, pierderea, modificarea, dezvăluirea neautorizată sau accesarea neautorizată a datelor personale transmise, stocate sau prelucrate în alt mod în legătură cu furnizarea serviciului.


6. Dezvăluim informații unor părți externe?

PFA Einschenk Gundel nu vinde, comercializează sau transferă în alt mod părților externe orice informații de identificare personală.

Partenerii sau subcontractorii de încredere care ne asistă în exploatarea site-ului nostru cu scopul desfășurării afacerii noastre sau în deservirea ta pot avea acces la informații de identificare personală pe baza nevoii de a cunoaște și vor avea obligația contractuală de a păstra confidențialitatea informațiilor.

De asemenea, vom putea să dezvăluim informații în următoarele situații:

- atunci când credem că acest lucru este necesar pentru a respecta legea- când suntem solicitați în acest sens de către organele competente ale statului- pentru a impune respectarea politicilor instituției noastre- pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

6.1. Subcontractanții și partenerii de încredere

Pentru oferirea serviciilor disponibile prin PFA Einschenk Gundel colaborăm cu diverși subcontractanți și parteneri de încredere, respectiv:

a) Subcontractant: S.C. CUBUS ARTS S.R.L., strada Mitropoliei, nr. 25, oraș Sibiu, județ Sibiu, cod poștal 505179, România - acest subcontractant furnizează serviciul de găzduire pentru site-ul https://www.kulturzentrum-hermannstadt.ro - aici sunt stocate și transferate inclusiv date cu caracter personal.

Subcontractantul căruia îi transferăm datele cu caracter personal, și anume S.C. CUBUS ARTS S.R.L., este conform cu prevederile GDPR. Vom monitoriza menținerea standardelor impuse de GDPR de către subcontractori și subprocesori pentru a se asigura că sunt îndeplinite cerințele privind protecția datelor.

Modificările privind adăugarea sau înlocuirea subcontractanților sau a partenerilor care manipulează datele cu caracter personal vor fi anunțate prin actualizarea prezentului document. Tu ai posibilitatea de a te opune unor astfel de modificări și de a rezilia contra

6.2 Divulgarea obligatorie din punct de vedere legal

PFA Einschenk Gundel va divulga datele clientului către organele de drept dacă există acceptul tău sau dacă este o cerință legală. PFA Einschenk Gundel va încerca să limiteze divulgarea datelor la strictul necesar.


7. Link-uri terțe părți

Ocazional, la discreția noastră, putem să includem sau să oferim produse sau servicii ale terților pe site-ul nostru. Aceste site-uri terțe părți au politici de confidențialitate separate. Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul și activitățile acestor site-uri web conectate. Cu toate acestea, încercăm să protejăm integritatea site-ului nostru și să primim orice feedback cu privire la aceste site-uri web.


8. Unde stocăm informațiile?

Datele personale sunt introduse în baza de date proprii a PFA Einschenk Gundel.


9. Acces, transfer de date, migrare și asistență de transfer

Poți obține în orice moment confirmarea de la PFA Einschenk Gundel cu privire la faptul că datele personale referitoare la tine sunt procesate sau nu.

Poți să comanzi în orice moment o copie completă a datelor.


10. Solicitarea de rectificare, restrângere sau ștergere a datelor cu caracter personal

10.1. Rectificare

Poți obține în orice moment, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte referitoare la tine, cf. clauza 5.6. 

10.2. Restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal

Poți oricând să soliciți PFA Einschenk Gundel să restricționeze prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când se aplică una dintre următoarele:

a) dacă contești acuratețea datelor personale, caz în care restricționarea se aplică pentru o perioadă care să permită companiei noastre să verifice corectitudinea datelor personale

b) dacă prelucrarea este ilegală și te opui ștergerii datelor cu caracter personal și soliciți în schimb restricția de utilizare a acestora

c) dacă PFA Einschenk Gundel nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar ele sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

10.3. Ştergere

Poți să soliciți, fără întârziere nejustificată, ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc și PFA Einschenk Gundel va șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate atunci când se aplică una dintre următoarele:

a) dacă datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate

b) dacă îți retragi consimțământul pe care se bazează prelucrarea și nu există altă bază legală pentru prelucrare

c) dacă datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal

d) dacă datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru a respecta o obligație legală din legislația UE sau națională.

Ștergerea tuturor datelor se poate face prin trimiterea unui e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa instrumente@einschenk.ro.


11. Retenția (păstrarea) datelor

11.1. Politica de păstrare a datelor

Datele, din cauza reglementărilor vor fi stocate pentru o durată de 5 ani.

11.2. Restituirea și / sau ștergerea datelor

După ștergerea unei înregistrări, reprezentând un abonat la newsletter, nu vor fi păstrate nici un fel de date în afară de eventuale informații despre evenimente de trimitere newsletter. 


12. Cooperare

PFA Einschenk Gundel va coopera cu tine pentru a asigura respectarea dispozițiilor aplicabile privind protecția datelor, de ex. pentru a-ți permite să garantezi în mod eficient exercitarea drepturilor subiecților datelor (dreptul de acces, rectificare, ștergere, blocare, opoziție), să gestionezi incidentele, inclusiv investigații în cazul unui incident de securitate.


13. Denunțare/ Plângere

Puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


14. Consimțământul tău

Utilizând serviciile oferite de PFA Einschenk Gundel, ești de acord cu această Politică de confidențialitate.


15. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Dacă vom decide să modificăm Politica de confidențialitate, vom opera respectivele modificări pe această pagină și vom actualiza data de modificare a Politicii de confidențialitate de mai jos.

Această politică de confidențialitate a fost modificată ultima dată la 15 iunie 2020.