MODALITATI DE PLATA
Coletele ce depăşesc 400 Ron beneficiază de transport gratuit !!! (in afara de platile prin ramburs si cele mai grele de 10kg)
Plata se poate efectua:
1.Cu numerar sau prin card bancar în magazin la ridicarea produselor direct din magazin
2.In avans, prin banca cu OP (ordin de plata), in contul nostru. Plata in avans se face doar în baza facturii proforme primite pe e-mail. Prin trimiterea facturii proforma confirmam comanda. Livrarea produselor se va face după ce primim confirmarea plăţii de către bancă. Taxa de transport este 25 lei. Coletele ce depăşesc 400 Ron beneficiază de transport gratuit!
3.Plata ramburs la curier. In momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator. Suma maxima este 5000 lei.
4.Plata online cu cardul bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Comanda minima este 100 lei. Taxa de transport este 25 lei. Coletele ce depăşesc 400 Ron beneficiază de transport gratuit!
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul Fan Courier numai pe teritoriul Romaniei, la adresa mentionata in formularul de comanda online sau comunicata telefonic/mail. In cazul in care clientul prefera o firma diferita de livrare, taxa de transport se va calcula individual in conformitate cu preturile stabilite de firma aleasa.

TAXA DE TRANSPORT:
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 400 lei, pentru adresele care se afla in aria de acoperire a Fan Courier si care nu sunt mai grele de 10 kg.
Taxa de transport este 25 lei pentru comenzile platite in avans prin OP sau online cu card si care nu depasesc 10 kg. 
In cazul in care clientul alege modalitatea de plata prin ramburs, el/ea va suporta atat taxa de transpot cat si taxa de ramburs.