Saptamana Petz la Einschenk

Saptamana Petz la Einschenk

„PetzKolophonium Vienna” a fost fondat in 1912 de muzicianul Ernst Petzka la Viena, Austria. Petzka si-a dezvoltat propria formula pentru sacaz, deoarece nu era multumit de ce era disponibila atunci pe piata. Sacaz-ul sau „Petz” a fost recunoscut de muzicieni internationali. Cererea a crescut si a inceput sa produca in numar mai mare si sa il ofere in toata lumea. La peste 100 de ani mai tarziu, calitatea deosebita a sacazului sau de vioara asigura loialitatea si satisfactia clientilor din peste 80 de tari.

Dupa ce a transmis compania fiului sau si de la el la un angajat binemeritat, o afacere en gros s-a dezvoltat datorita conexiunilor la nivel mondial. In anii 1960 s-a adaugat specializarea in coarde pentru instrumente cu arc.

De la preluarea de catre familia Kögl in 1995, legaturile din zona economica asiatica si americana s-au intensificat, dezvoltand un comert viu in ambele directii. Instrumente si accesorii cu coarde, precum si unelte pentru producatorii de viori sunt importate in Europa si, in acelasi timp, produse europene de inalta calitate sunt exportate catre angrosistii asiatici si americani.

Cu mai bine de 100 de ani in urma, fondatorul Ernst Petzka avea deja in minte beneficiile pentru colegii sai muzicieni, iar politica de afaceri a Petz Vienna este definita in acelasi mod si astazi: prompt ~ fair ~ flexibil

La noi gasesti urmatoarele produse de la Petz: cutii de vioara, huse violoncel/viola, Arcuse pentru vioara/viola/violoncel, sacaz, surdine, fixuri, barbii, contrabarbii, cuie pentru cordar, cordar, butoane pentru cordar, calus, chei pentru vioara, solutii de curatat, laveta, pupitre, acordare si metronoame, protectie pentru parchet (violoncel), umidificatoare, surub pentru Barbie, cutie pentru Arcus 

Share

Well done!
Well done!
Well done!