Pian August Förster 215

Anul acesta a fost plin de surprize pentru noi toti. Am experimentat situatii si emotii pe care nu le-am mai intalnit inainte. Cand lucrurile nu merg cum ne asteptam si planurile facute cu luni inainte se anuleaza, simptome de stres, anxietate, neliniste si nemultumire pot aparea chiar si la cei mai optimisti dintre noi. In ultimele luni am trait situatii si emotii intense care ne-au afectat intr-un fel sau altul dar aici la Einschenk consideram ca este important sa avem o balanta intre panica si relaxare, deaceea cautam  constant solutii la probleme atat pe plan profesional cat si personal.

Am fost incantati sa aflam ca un studiu recent condus de facultatea din Nevada, a confirmat zicala care spune ca muzica alina suferinta. Acest studiu se uita la impactul pe care diferitele genuri de muzica il au asupra stresului, anxietatii, starii de bine si a relaxarii muschilor din trupul nostru. Cercetatorii au conclus ca muzica clasica are efecte majore asupra stresului si anxietatii cat si a relaxarii muschilor. Mai mult, muzica cu un tempo mai rapid poate schimba dispozitia pesimista sau plictisita intr-o stare de bine. Acest studiu ne bucura extrem de mult deoarece prin munca noastra umila putem sa aducem bucurie si relaxare in viata clientilor nostrii.

Anul acesta in plina pandemie am avut prilejul si bucuria de a vinde un pian August Förster 215 pentru o sala mica de concerte din Timisoara. Speram din toata inima ca acest pian sa aduca liniste celor care il folosesc dar si persoanelor care vor avea prilejul de al asculta.

Share

Well done!
Well done!
Well done!